"Razvodi se Saša Joksimović", kao bomba je odjeknula vest u svim medijima. Glumac je na Instagramu objavio fotografiju s drugom ženom uz komentar “Konačno slobodan”.

Saša i njegova supruga Nevena delovali su kao skladan i srećan par, pa u ove navode čak ni posle objavjivanja fotografije nije lako poverovati. Iako je sve zanimalo što je posle decenija ljubavi došlo do kraja, Saša nije želeo da daje komentare na ovu temu.

 "Hvala na pozivu i što se interesujete za moj privatni život, ali ja zaista ne bih to da komentarišem", rekao je kratko za Kurir.

Razvodi se Saša Joksimović
Instagram/Printscreen/Saša Joksimović 

Podsetimo, Saša Joksimović oženjen je producentkinjom Nevenom sa kojom ima sina Iliju. On je jednom prilikom otkrio da je znao da je Nevena prava čim ju je ugledao.

"To je bilo jedanaestog januara 2001. godine - otkrio je Saša tačan datum i naglasio da se ljubav za ceo život prepoznaje na prvi pogled.Verujte mi, recept za srećan brak je da ja prvi popuštam u svađama. Iako se kaže da kriza nastupi u petoj godini braka, ipak mislim da su najveće krize krajem druge godine braka. Priznajem da smo i mi tada imali frku, ali smo je prebrodili ljubavlju. Ljubav treba da se neguje, mazi i pazi", rekao je svojevremeno.

Saša i Nevena u vezi su više od decenije, a već trinaest godina su bračni drugovi. Najteža im je bila 2020. godina kada su izgubili bebu.

"Izgubili smo bebu 22. maja, na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli. Danas sam presrećan, jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi ništa više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći",  napisao je tada Saša na svom "Instagramu".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna