Razlog za osmeh na licu je njena ćerka Una Sofija, koju je Nikolina Pišek dobila u braku sa Vidojem, a koja se već neko vreme uspešno bavi baletom.

Majka joj je u tome najveća podrška, a malena Una Sofija sada je odigrala i svoju prvu predstavu, zbog čega je voditeljka neizmerno ponosna.

"Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletsku predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam...", napisala je Nikolina na društvenim mrežama, uz fotografiju na kojoj se vidi kako snažno grli ćerku posle predstave.

Nikolina Pišek sa ćerkom
Instagram/Nikolina Pisek 

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a Nikolina Pišek je nakon sahrane istakla da se najteže nosi sa tim što je njena naslednica izgubila oca.

"Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada apsolutno nebitno", poručila je tada voditeljka za "Story".

Ristović je rođen 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, dok je sa drugom suprugom Nikolinom dobio ćerku Unu Sofiju. Voditeljka iz prethodnog braka ima i stariju ćerku Hanu.

Fotografije Nikoline Pišek koje su nastale nakon smrti njenog supruga pogledajte u galeriji ispod.

Amir Hamzagic/ATAImages, ATA / Antonio Ahel Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna