Srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je 8. maja u salonu za masažu. On se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt.

Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. Ni mesec dana kasnije ne prestaje da se govori o okolnostima pod kojima je preminuo, a bivša supruga Nikolina Pišek nije bila raspoložena da govori na ovu temu.


"Na pitanje kako sam ovih dana ne želim da dam odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku da vam kažem, ne želim da dajem izjave na sve ove gluposti koje se pojavljuju u medijima. Šta god da izjavim, to ode u sto smerova i uvek ispadne loše",  rekla je za "Kurir" voditeljka.

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti, oglasio se za medije prvi put nakon što je 12. maja sahranio sina.

"Što se Nikoline tiče, ona je dobro, mnogo bolje. Ja sam izgubio dete, ne mogu da budem nikad dobro, a s njom je drugačija priča. Ona se oporavlja, staje na noge i znam da je sa ćerkom u Beogradu. Ne dolazi kod mene, ali me često zove da pita kako sam. Nema kako da mi pomogne, a, svakako, sve što mi je sada potrebno u rukama je lekara. Treba mnogo da se odmaram, najviše sam kod kuće. Posete me ne umaraju, tako da svako koga zanima kako sam ima moj broj telefona i svakog trenutka može da nazove i da sve proveri", rekao je za "Republiku" otac pokojnog Vidoja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna