Suzana Jovanović je ponosna mama sina Danijela, kog je dobila u prvom braku, i ćerke Aleksandre, koju ima sa čelnikom "Granda" Sašom Popovićem.

Kako kaže, nikada nije volela da se Saša naziva Danijelovim očuhom, jer ga je on od prvog dana prihvatio kao svoje dete.

"Oduvek mi je rogobatno zvučalo to da je Sale očuh mom sinu Danijelu. On za njega predstavlja oca, prijatelja, druga i sve ono što dete može da poželi da ima kao mušku figuru. Srce mi je puno zbog te činjenice, budući da je Saša bio moja velika podrška onda kada mi je muška ruka bila najpotrebnija, prepuno mi je srce zbog te činjenice. Majke su često mekanije oko dece, a Sale je glava kuće pa se oduvek znalo za red i poštovanje. Pomogao mi je oko njegovog školovanja, vaspitanja i svega što je dolazilo kroz godine. Zato kažem da smo Sale i ja ženili našeg sina", rekla je za "Alo" Suzana, koja je i dalje puna utisaka sa svadbe Danijela i njegove izabranice Tijane, koja je održana prošlog meseca.

Ćerka Saše Popovića
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica ističe da joj materijalno bogatstvo nikad nije predstavljalo sreću.

"Priče o našem bogatstvu su nam oduvek pravile problem. Zbog cifara koje su se provlačile kroz javnost opljačkani smo pre nekoliko godina, a ja još uvek vučem traume zbog tog događaja. Nikada nismo isticali luksuz ili voleli da se hvalimo. Vodimo sasvim normalan život, a sve što smo napravili, napravili smo svojim radom i trudom. Opasno je pričati o bogatstvu i milionima onda kada imate decu", rekla je Suzana i dodala da smatra da su ona i Saša naslednike izveli na pravi put:

"Deca vas posmatraju dok odrastaju i oni su odraz nas samih. Gledajući Saleta i mene, taj neki miran i porodičan život koji smo vodili u kući, poprimili su stav da im ne treba eksponiranje u javnosti. Učili smo ih da budu skromni, pošteni, vredni, ali pre svega da budu ljudi. Oni sada sami biraju mesta gde će da izlaze, ljude s kojim će se družiti, a to su njihovi prijatelji iz detinjstva i oni vode život iza kamera. Velika je sreća što ne moramo da brinemo o njihovim odlukama i što nam je mirna glava".

Pevačica je za kraj otkrila da uživa i u ulozi domaćice, te da je u njihovom domu ona ta koja redovno kuva.

"Volim da kuvam i trudim se da kao majka i supruga kuvam samo zdravo i kvalitetno svojoj porodici. Svi mi volimo domaću kuhinju jer smo na njoj odrasli. Sale i ja, ali i naša deca, obavezno jedemo bar jedno kuvano jelo tokom dana", zaključila je Suzana Jovanović.

Neke od fotografija sa svadbe Suzaninog i Sašinog sina pogledajte u galeriji ispod.

Damir Dervišagić Suzana i Saša Popović oženili sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna