Miša Grof ispričao je da se redovno čuje sa Vidojevom udovicom, voditeljkom Nikolinom Pišek.

"Što se Nikoline tiče, ona je dobro, mnogo bolje. Ja sam izgubio dete, ne mogu da budem nikad dobro, a s njom je drugačija priča. Ona se oporavlja, staje na noge i znam da je sa ćerkom u Beogradu. Ne dolazi kod mene, ali me često zove da pita kako sam. Nema kako da mi pomogne, a, svakako, sve što mi je sada potrebno u rukama je lekara. Treba mnogo da se odmaram, najviše sam kod kuće. Posete me ne umaraju, tako da svako koga zanima kako sam ima moj broj telefona i svakog trenutka može da nazove i da sve proveri", rekao je Ristović za "Republiku".

Mnogo se spekulisalo i o podeli imovine Vidoja Ristovića, koja se vodi na njegovog oca, budući da su gradom kružile glasine da Miša Grof i Nikolina nisu u dobrim odnosima.

"Ne znam što ljude zanima kako će imovina da se deli. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime. Ne vidim razlog da bilo koga zanima šta ćemo mi i kako ćemo u familiji bilo šta da delimo. Prvo se pričalo da Nikolina i ja nismo u dobrim odnosima, ali smo svima pokazali da to nije tačno. Narod će uvek da priča, ali ja gledam svoja posla", tvrdi Miša Grof.

Nikolina Pišek i Miša Grof na sahrani Vidoja Ristovića
ATA / Antonio Ahel 

On je istakao i da je bol koju oseća nemerljiva.

"Otkako sam izgubio sina osećam se mnogo loše. Ne shvatam što me ljudi pitaju da li mi je sada bolje. Ko nije izgubio dete, ne može da shvati i da razume taj osećaj. To je praznina koja ostaje. Nema tu prolaska bola. Može čovek samo nekako da nauči da živi s tim", zaključio je otac pokojnog Vidoja.

Podsetimo, srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je 8. maja u salonu za masažu. On se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

vidoje nikolina pisek.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Rezultati obdukcije pokazali su da je Ristović preminuo usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu.

Pored ćerke Une Sofije, koju je dobio sa Nikolinom Pišek, Vidoje Ristović je imao i stariju naslednicu Mateu, koju je dobio u prvom braku sa nekadašnjom suprugom Lanom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna