Snežana Đurišić i njen partner Vanja Milošević odlično slažu, ali u nekoliko navrata mogle su se pročitati priče o njegovom navodnom neverstvu. Pevačica je ove navode komentarisala prvi put.

"Vrlo je nepristojno i ružno, pogotovo kada se radi na način da se nešto uruši. Uvek je pitanje ''Zašto?'' Ta priča da ljudi to vole da čitaju, nije tačna. Ne priznajem to, živela sam u vreme kada se to nije radilo pa su se novine čitale. Beskrupuloznost i bezobrazluk je toliko uzeo maha da to više nema smisla, žestoko ću se pobuniti i izboriti za svoju privatnost. Ko to pokuša da naruši, videće!",  priča Snežana u "Premijeri"

Kada je nakon 36 godina skladnog braka, njen suprug Slobodan preminuo, Snežana nije ni sanjala da će doživeti ovako veliku ljubav.

"Želela sam to ali nisam bila tragač. Moj stav je oduvek bio da sam za ljubav uvek otvorena, ako se desi desi se, ako ne, opet hvala Bogu", rekla je Đurišićeva nedavno za emisiji "Grand magazin", a onda i otkrila kako je zapravo upoznala Vanju.

"Ja u slučajnosti, naravno, ne verujem. U momentu kad sam bila spremna, kada sam počela da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelene Baćić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga. Pozvao je Anu Bekutu i mene da pevamo nekoj delagaciji i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu", izjavila je Snežana i priznala da je odmah osetila "leptiriće u stomaku".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna