Tanja Bošković bila je, međutim, istrajna u svojoj odluci i postala jedna od najboljih i najcenjenijih srpskih glumica.

"Oduvek sam znala da za mene nema prepreka. Ili gluma ili mutna Sava. Moja odluka je bila potpuno čvrsta, ali je to išlo iz totalnog neznanja. Džabe je moj pokojni tata govorio: "To je jedan krajnje nesiguran posao. To je zanimanje koje može da bude dobro, ako budeš vrhunska, ali nije uvek sve u tvojim rukama". Shvatila sam da ne želim da pregovaram sa roditeljima ni o jednom drugom fakultetu. Kod nas se u porodici puno razgovaralo i morali smo da imamo argumente za nešto što želimo. Međutim, gluma je zaista bila moj izbor tada", ispričala je glumica u emisiji "Govornica".

Ona je priznala da se kaje zbog određenih postupaka koje je načinila u životu.

"Stidim se uglavnom za sve što nisam uradila, ili što sam uradila, ili što sam pogrešno uradila, što sam imala dobru nameru. Imam jedan dar da zaboravljam sve ono što mi nije prijatno. A ima mnogo stvari, kao i u svakom životu, koje sam učinila i imam dar i kajanja. Kajem se za sve čime sam povredila ljude, i zbog preoštrih sudova koje sam izgovorila. Kajem se, sramota me. Praštajte ljudi, ali buntovnost iz mladosti ne mogu da poreknem. U Boga se uzdam da ću kako vreme bude teklo biti bolja od sebe", iskrena je bila Tanja u pomenutoj emisiji.

Tanja Bošković donirala organe
Youtube/Printscreen/K1 Televizija 

Glumica je govorila i o tome da joj je životno iskustvo donelo sposobnost da se fokusira samo na stvari koje joj prijaju, dok se od onih negativnih uspešno štiti.

"Pokušala sam da zaštitim svoje biće velikim ignorisanjem toga šta se trenutno nudi. Imam pravo da sa svojih 70 godina prezirem sve ono što nije moj dar. Stvorena sam da sanjam, igram, da čitam, da živim sa konkretnim ljudima, ne virtuelnim, sa kojima ulazim u konkretne odnose. Bili oni pogrešni ili svađalački, to nije važno. Imam obavezu prema prošlosti, ne obrukati svoje prezime, svoj grad, svoj narod. U tome se razlikujem od svih ostalih", rekla je Tanja Bošković u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna