Voditeljka Dragana Katić uvek je nasmejana i čini se da nema baš nikakvih  problema kada se upale kamere. Ipak, ona svoje borbe vodi daleko od očiju javnosti. Mnoge životne lomove je preborodila, a da skoro niko nije znao sa čim je sve morala da se bori.

"Teško se nosim sa gubicima. Rano sam ostala bez roditelja. Jedinica sam i nisam bila spremna na to. U međuvremenu, mnogi dragi prijatelji su preminuli i mislila sam da ću nekako otupeti na te vesti. Medutim, nisam. Sve to je na mene ostavilo velike posledice. U smislu da drugačije gledam na život, jer sam u poslednje dve godine živela sa mnogo straha. U trenucima kada se setim nekih ljudi koji više nisu tu, bude mi teško i zaplačem. Ne mogu da se pomirim s tim da ih nikad više neću videti. Tolike godine sam ih sretala, radili smo zajedno, druzili se, smejali, i sada ih odjednom nema. Tokom protekle dve godine imala sam utisak kao da sam u nekom mraku. Strah je bio non-stop prisutan", rekla je za "Gloriju" Dragana koje je svojevremeno pričala da je išla na snimanja dok joj je majka bila teško bolesna.

"Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva ‘Grand šoua‘, ispričala je voditeljka za Story.

Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi.

Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom", ispričala je Dragana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna