Šakira i Pike potvrdili su da rastaju posle 12 godina ljubavi. Razloge za svoju odluku nisu delili sa javnošću, ali su istakli da im je dobrobit dece na prvom mestu.

"Žao nam je što moramo da potvrdimo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, tražimo poštovanje privatnosti. Hvala vam na razumevanju", rekla je atraktivna Kolumbijka novinarima.

Španska štampa tvrdi da su se rastali zbog neverstva. Navodi se da je Pike imao aferu sa dvadesetogodišnjom studentkinjom, koja je radila kao hostesa u Barseloni, a njen identitet za sada nije otkriven. Slavni fudbaler navodno je viđen sa ljubavnicom više puta, na kraju je za njihove susrete saznala i Šakira.

Sada se, u jeku skandala, oglasila i jedna navijačica Barselone, Suzi Kortez, tvrdeći da je Pike i njoj slao nepristojne ponude, ali je ona do sada ćutala iz poštovanja prema Šakiri

"On je bio taj koji mi je poslao prisnu poruku", rekla je ona za "El Diario NY" i otkrila da je bivši predsednik Barselone Sandro Rosel bio taj koji ih je povezao.

"Interesovalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Evropu, uvek me pitao za zadnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene. Pošto toliko poštujem Šakiru, to nikada ranije nisam rekla, ali sada ću vam sve otkriti", rekla je manekenka.

"Jedini igrači Barselone koji mi nikada ništa nisu poslali su Mesi i Filip Kutinjo. Oni su predivni muževi i pokazuju veliko poštovanje prema svojim suprugama. Šakira ovo ni na koji način nije zaslužila", dodala je na kraju Suzi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna