Prerana smrt Igora Starovića potresla je ne samo njegovu porodicu i prijatelje, već i mnoge ličnosti sa estrade i iz javnog života. Dragana Katić je često spominjana ovih dana zbog ljubavne veze sa pevačem "Divljeg kestena". Međutim, ona se danas nije pojavila na njegovoj sahrani.

"Nisam došla jer nisam u Beogradu. Pre 27 godina smo bili u ljubavi. Mnogo stvari se desilo i u Igorovom i u mom životu u međuvremenu. Zbog toga što sam ja javna ličnost ne želim da uzimam prostor ljudima koji su poslednjih 20 i kusur godina obeležili njegov život i bili sa njim", izjavila je voditeljka za Informer. "Ako ako žele da imaju medijski prostor, treba da ga imaju. Pamtiću ga u najlepšem mogućem sećanju", rekla je Dragana.

Prema rečima njegovog brata Borisa, Igor je živeo kao samotnjak, ali je porodica znala da se nekoliko meseci lečio u Sokobanji, zbog problema s plućima. "Bližnjima se nije žalio ni na šta", rekao je brat. "Imao je malo neuredan način života po pitanju ishrane, videlo se to po kilaži. Sve se to nakupilo i odrazilo na srce. Srčana aorta je otišla i tu više nije bilo spasa", kazao je Boris za Kurir.

"Igor je bio umetnik, malo ljudi zna da je bio diplomirani areheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Baš mi je teško i baš mi je žao", rekla je Dragana Katić  za "Grand Online" saznavši za Igorovu smrt.

Izvor: Lepa&Srećna