Dragana Katić je poznata kao veliki profesionalac, a njeno pravilo je da nikad nije dozvolila da privatni život utiče na njen posao. Tako je prebrodila i mnoge životne probleme, a da skoro niko nije znao sa čim sve mora da se bori.

"Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva “Grand šoua”, ispričala je voditeljka za Story.

Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi.

Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom.

Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam “Nikad nije kasno”. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite", kaže Dragana.

Ona je danas  srećna majkadvojice blizanaca na koje je neizmerno ponosna, Bojana i Bobana Živanovića. Boban je prošle godine postao diplomirani inženjer arhitekture Univerziteta u Beogradu, a nedavno je diplomirao i Bojan. 

Izvor: Lepa&Srećna