Dragana Katić je izuzetno ponosna na svoje sinove, Bojana i Bobana, blizance koje je sama odgajala. Boban živi u Berlinu, a srećna mama boravi u poseti i uživa u njegovom društvu.

Konačno je, kako kaže, imala priliku i da upozna jedno "lepo i divno biće", a reč je o Tefili Pelafu, mladoj Indonežanki za koju se pretpostavlja da je Bobanova devojka. Tefila ju je dočekala buketom cveća, a Dragana je ovaj susret ovekovečila fotografijom.

I Boban i Tefila su studirali arhitekturu, pa ih je verovatno to i zbližilo. Međutim, ona ima još jednu ljubav, a to je moda, što pokazuje njen Instagram profil. Nema sumnje da će ona i Dragana sigurno lako naći mnoštvo zajedničkih tema. 

Instagram / Dragana_Katic Voditeljka kod sina u poseti, konačno upoznala i njegovu devojku.

"Boban je srećan i planira  život u Berlinu. Rekla sam mu da ovde ima svoju porodicu, svoju zemlju i svoj stan", rekla je ranije voditeljka za Story. "Kazala sam mu da ništa ne treba da trpi i da se vrati ako bude hteo, te da bi trebalo da trpi samo ako će ga to dovesti do ciljeva koje je zacrtao. Uvek ima odstupnicu i gde da se vrati. Nije izbeglica, već dete koje ima svoj dom", istakla je Dragana koja nikada nije mnogo govorila o ocu svojih sinova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna