Dragana Katić nikada nije mnogo govorila o ocu svojih sinova, Bobana i Bojana. Poznato je samo da se preziva Živanović. On nije učestvovao u njihovom odrastanju, ali voditeljka se nikada nije žalila. Kada su napunili 18 godina, voditeljka je svog partnera tužila za neisplaćene alimentacije.

"Kada sam donela odluku da to učinim, nas troje smo seli i obavili krajnje otvoren razgovor. Objasnila sam im da sam, kao roditelj, odlučila da preko suda dođem do svojih prava", ispričala je svojevremeno Dragana i istakla da su sinovi s ocem bili u kontaktu.

"Rekla sam im da mogu da budu uz mene ili ne, ali samo istinom, i da tužba jeste moja, ali da će i oni u jednom trenutku morati da se pojave kao svedoci i, pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću, daju izjave i stave potpis na ono što su rekli. Traženje prava na ono što im pripada ne menja činjenice, pre svega da je to njihov otac, da je deo njihovog života i da to ne znači da će prekinuti kontakt sa njim, niti ga promeniti. Nose njegovo prezime i treba da ga prihvate onakvog kakav jeste. Uvek su bili, i biće u kontaktu", objasnila je Dragana za "Hello" jednom prilikom.

Boban i Bojan su od oca nasledili kuću na Senjaku koja je u decembru izgorela. Dragana Katić sada se oglasila tim povodom.

 "Preneli ste već sve, to je kuća moje dece, oni su dobro hvala Bogu. Brzo je vatrogasna služba intervenisala, a štetu će tek da procene",  poručila je za "Blic" voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna