Najtužnija princeza na svetu, kako je mnogi nazivaju, princeza Šarlin, zaražena je korona virusom, ali kako su saopštili iz palate, njeno zdravstveno stanje nije zabrinjavajuće.

"U skladu sa zdravstvenim propisima koji su na snazi, princeza Šarlin će nekoliko dana provesti u izolaciji", naveli su iz palate, a prenose strani mediji.

Princezu Šarlin poslednjih meseci prati niz negativnih dešavanja, a ovo je još jedno od njih. Naime, u novembru 2021. godine princeza Šarlin smeštena je na lečenje u jednu psihijatrijsku ustanovu van Monaka, a to je tada potvrdio i njen suprug, princ Albert, u ekskluzivnoj ispovesti za američki "People".

princeza sarlin
Profimedia 

Kako je naveo, Šarlin je tada donela odluku da potraži stručnu pomoć usled "duboke iscrpljenosti, emotivne i fizičke".

"Shvatila je da joj je potrebna pomoć i sama je donela tu odluku. Mi smo samo čekali da nam to potvrdi. Svesna je da joj je odmor neophodan. Želim jasno da naglasim da u našem odnosu nema nikakvih problema. Stanje u kome se moja supruga nalazi uzrokovalo je nekoliko problema privatne prirode. Fizički i emotivno je iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšte, čak i porodični", rekao je tada Albert.

Nakon četiri meseca, u martu ove godine, Šarlin je napustila pomenutu ustanovu.

Kako je izjavila nakon toga, sada je "mirnija", ali je "još uvek osetljivog zdravlja".

Još fotografija princeze Šarlin pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Odevna kombinacija princeze Šarlin na trci Formule 1

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna