Mesecima razdvojena od svoje dece, princeza Šarlin od Monaka konačno ima priliku da bude sa blizancima Žakom i Gabrijelom. Slike na kojima ih grčevito grli postale su viralne, a na ostalima se najtužnija princeza na svetu trudi da deluje vrlo pribrano.

Sa mužem Albertom od Monaka i decom, Šarlin je juče prisustvovala dečjem sportskom takmičenju. Prvo su imali priliku da posmatraju deo turnira sa balkona, a zatim i da se upoznaju s takmičarima iz 14 zemalja.

Fotografima nije promaklo koliko često je Šarlin dodirivala decu, ćerku je čak ljuljala u krilu, a onda i bila ovekovečena na slici na kojoj kleči uz njih i ljubi sina. Da podsetimo, ona je mesecima bila u svojoj rodnoj Južnoj Americi, gde je navodno zadržana na lečenju teške infekcije.

Kad se vratila u Monako prošlog meseca, stiglo je saopštenje da je iscrpljena i smeštena u jednu ustanovu, pretpostavlja se, psihijatrijsku. Tek od marta je ponovo u porodici. Dečiji sedmi rođendan je provela odvojena od Žaka i Gabrijele, pa im je samo uputila čestitku: "Srećan rođendan, bebe moje. Hvala ti Bože što si me blagoslovio tako divnom decom. Voli vas mama".

Zato i ne čudi što sada ovoliko uživa sa njima. Pogledajte!

Profimedia Najtužnija princeza konačno sa decom - naslednicima prestola kneževine Monako.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Izvor: Lepa&Srećna