Princeza Šarlin na ovom važnom sportskom događaju pojavila se u pratnji sina i ćerke, blizanaca Žaka i Gabrijele, a na sebi je imala elegantan plavi kombinezon dugih rukava.

I dok je napred bila zakopčana do grla, kada se okrenula posetioci su mogli da vide da kombinezon koji je Šarlin odabrala ima dubok izrez na leđima, što je ovoj elegantnoj i svedenoj kombinaciji dalo dozu izazovnog.

Princeza je uz pomenuti odevni komad uparila cipele na štiklu u puder roze boji, kao i srebrni nakit, dok joj je šminka bila diskretna nenametljiva.

Fotografije princeze Šarlin sa trke Formule 1 pogledajte u galeriji.

Profimedia Odevna kombinacija princeze Šarlin na trci Formule 1

Prema tumačenjima, plava boja simbolizuje duhovnost, mudrost, strpljenje, istinu, spokoj i mir, a posebno se ističe i simbolika svetle nijanse plave, koju je ponela upravo Šarlin, a koja je simbol zdravlja, izlečenja i smirenosti.

Mnogi su ovu simboliku povezali sa nedavnim dešavanjima koja su pratila najtužniju princezu na svetu, kako je nazivaju.

Naime, u novembru 2021. godine princeza Šarlin smeštena je na lečenje u jednu psihijatrijsku ustanovu van Monaka, a to je tada potvrdio i njen suprug, princ Albert, u ekskluzivnoj ispovesti za američki "People".

Kako je naveo, Šarlin je tada donela odluku da potraži stručnu pomoć usled "duboke iscrpljenosti, emotivne i fizičke".

"Shvatila je da joj je potrebna pomoć i sama je donela tu odluku. Mi smo samo čekali da nam to potvrdi. Svesna je da joj je odmor neophodan. Želim jasno da naglasim da u našem odnosu nema nikakvih problema. Stanje u kome se moja supruga nalazi uzrokovalo je nekoliko problema privatne prirode. Fizički i emotivno je iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšte, čak i porodični", rekao je tada Albert.

Nakon četiri meseca, u martu ove godine, Šarlin je napustila pomenutu ustanovu, a na Instagramu se prvi put nakon toga oglasila 17. aprila, kada je porodičnom fotografijom čestitala Uskrs.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna