Iza kraljevske porodice Monaka je težak i izazovan period. Supruga princa Alberta II od Monaka, princeza Šarlin po dolasku iz Južne Afrike smeštena je na lečenje u psihijatrijsku ustanovu, a kako su lekari zadovoljni postignutim rezultatima, vratila se i obavljanju kraljevskih dužnosti. Proteklog vikenda prisustvovala je trci Formule 1 za Veliku nagradu u Monaku, a mnogi su primetili da je princeza posle dugo vremena ponovo nasmejana. Ona je dala i svoj prvi intervju za Nice-Matin gde je istakla da se oseća bolje. 

"Kada sam se vratila u kneževinu, svu energiju usmerila sam na decu, supruga i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet. Moje stanje još je krhko i ne želim da idem prebrzo. Put je bio dugačak, težak i veoma bolan. Danas se osećam smirenije", ispričala je princeza.

"Srećna sam što sam se vratila u Monako svojoj porodici. Dok sam bila odsutna primila sam toliko pozitivnih i toplih poruka da ne postoje reči kojima bih zahvalila na podršci", rekla je Šarlin i osvrnula se na glasine o bračnim trzavicama sa princom Albertom.

"Kao svi drugi, i mi smo samo ljudska bića koja imaju emocije i slabosti, s tim što je naša porodica izložena medijima, pa se i najsitniji detalji prenose",  poručila je i dodala da joj je suprug bio velika podrška u proteklom periodu.

Princeza Šarlin se na trci Formule 1 pojavila u pratnji sina i ćerke, blizanaca Žaka i Gabrijele, a na sebi je imala elegantan plavi kombinezon dugih rukava koji joj je besprekorno stajao.

Profimedia Odevna kombinacija princeze Šarlin na trci Formule 1

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna