Marija je na jesen 2020. godine, tokom pandemije korona virusa, počela da snima vlogove u kojima je prikazivala najzanimljivije momente iz svog života, što je naišlo na odlične reakcije njenih obožavalaca.

Videi su se gledali u velikom broju, a Marija je na ovaj način uveseljavala hiljade i hiljade ljudi. Međutim, budući da je juče objavila 100. video po redu, donela je odluku da on ujedno bude i poslednji.

"Moram da priznam, ovo nije 100% odluka, svi u mom okruženju ne žele da završim. Ali kao što ste videli, počela sam da radim novi album i želim tome da se posvetim. Sve na stranu, želim da vam se obratim i kažem veliko i ogromno hvala, što ste za 100 videa bili moj Jutjub komjuniti. Bilo je svega i svačega, ja sam u ovome uživala, hvala vam i volim vas", rekla je Marija u svom videu, ali je dodala da ipak postoji šansa da se predomisli i nastavi da snima, ako fanovi uspeju da je ubede u to.

marija serifovic
Youtube / Marija Serifovic 

Ona se posebno zahvalila mami Verici Šerifović, koja se često pojavljivala u njenim vlogovima, a ostatak ovog, za sada, poslednjeg videa, bio je sačinjen od najzanimljivijih momenata koji su nastali u protekle gotovo dve godine.

"Ovo je trenutak kada ćemo svi zajedno da se podsetimo šta smo gledali u proteklih 20 meseci", rekla je na kraju Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna