Da li je Marija Šerifović u vezi i sa kim, mediji već jako dugo nagađaju i pišu. Zato je pevačica odlučila da odgovori na neka pitanja koje se tiču njenog emotivnog života. Imena bivših ljubavi ne želi da otkriva, ali je govorila o Džejli Ramović i ispričala kako osvaja partnere i da li ima običaj da prva prilazi.

"Čujem i od prijatelja u poslednje vreme da niko nema samopouzdanja kada je start u pitanju. Ja tih problema nemam, preduzimam uvek korak i ne čekam nikada", rekla je Marina i otkrila kakva je priroda njenog odnosa sa Džejlom.

"Prijateljsko-poslovnoj i volela bih više da ta priča jednom za sva vremena stane. Niko se ne vodi time kako je nekome kada čita takve izmišljotine, kao i da se u nekoliko trenutaka ozbiljno preteralo. Dakle stvarno ostavite devojku na miru", rekla je za "Blic" Marija koje je nedavno otkrila da kakvu bi svadbu volela.

"Sigurna da će moja svadba biti ultimativno tadicionalna ili će biti plaža i neki koktelčić. I tako da sebi potpišem presudu", ispričala je Marija koja ne krije da bi volela da se uskoro ostvari u ulozi roditelja.

"Sasvim sigurno da da, volela bih da postanem majka, ali otom potom i polako",  sa osmehom je istakla pevačica nedavno odgovarajući fanovima na pitanja na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna