Glumac Erik Roberts nikada nije želeo da gradi svoju karijeru na imenu svoje, mlađe slavnije sestre Džulije Roberts. Upravo to je razlog što je godinama izbegavao da govori o njihovom odnosu.  Mnogi su mislili da među postoje neke nesuglasice, ali 66-godišnji glumac je to demantovao.

"Džulija i ja smo uvek bili dobri. Pre mnogo godina promovisao sam jedan svoj film, ne znam ni koji je bio, ali znam da je u to vreme upravo izašla 'Zgodna žena' i svi su mi postavljali gomilu pitanja o Džuliji. Rekao sam novinarima: 'Oprostite, možemo li razgovarati o meni?' Mislim da sam im bio smešan i onda su se pojavile glasine da imamo probleme. I od tada slušam o problemima koje imam sa svojom sestrom, a koji ne postoje", rekao je Erik i istakao da je njegova sestra "kul".

"Ne slažemo se oko puno stvari, ali smo uvek razgovarali i zabavljali se. Jednostavno je tako. Ona je jako kul devojka", rekao je Roberts i dodao kako život njegove sestre nije niti najmanje lagan budući da mora da balansira između odgoja troje dece i uloga u filmovima.

"Ima troje tinejdžera. Njen život definitivno ne izgleda kao da dane provodi na plaži. Ima ona puno problema s kojima mora da se nosi" zaključio je Erik.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna