Marija Šerifović je jedna od najomiljenijih i najslušanijih pevačica na našim prostorima, a sada postaje i omiljena vlogerka. Svaki novi video koji objavi na svom Youtube kanalu u roku od 24 sata pregleda više hiljada ljudi, a pozitivni komentari se samo nižu.

Ipak, čini se, da najviše oduševljenja izazovu oni sa mamom, Vericom Šerifović. Da li je to zbog njihove energije, ljubavi i strpljenja jedne prema drugoj, koje nesebično pokazuju i prenose na gledaoce, ali poslednji video koji je Marija objavila 24. decembra 2020. godine, izbio je u sam vrhtrendinga.

Prosto je neverovatno i pravo je iznenađenje da je Marijin vlog, u kom sprema prazničnu trpezu sa majkom, izgurao sve spotove rasnih srpskih pevačica i popularnih repera.

Duhovita pevačica je uspela da zavije sarmu uz pomoć svoje mame Verice koja je strpljivo pratila svaki njen korak. Pored toga napravila je i dezert - pitu s jabukama. To je podsetilo Vericu: „Stalno ti kupujem voće, svakog dana bi trebalo da pojedeš po jednu jabuku“, na šta se Marija našalila: „Evo poješču deset sada – ali u piti.“ Ni tu se nisu zaustavile pa su ispekle i projice uz ovaj ručak.

marija serifovic verica serifovic vlog
Instagram / Serifovic 

Kada je stigla u svoj stan Marija je odmah naglasila da se kod nje ne kuva jer ne podnosi miris zaprške i luka koji ni posle tuširanja nije mogla da skine sa sebe. Ali je zato pohvalila samu sebe kakvu je gozbu napravila pa joj posle ukusnih zalogaja više ništa nije smetalo.  

Izvor: Lepa&Srećna