Seki Aleksić se ostvarila još jedna velika želja. Naime, pevačica je nedavno proslavila 41. rođendan, a imala je jednu nesvakidašnju želju - da dobije kokošinjac. Šta je poželela to je i dobila, a novim članovima domaćinstva najviše su se obradovali sinovi folk zvezde Jovan i Jakov.

"Ja se mnogo radujem prvenstveno zbog dece, zato što Jakov i Jovan, pogotovo Jovan, mlađi sin, kada ustane posle neke popodnevne dremke kaže ‘Mama idemo koka'. Pošto u komšiluku kod jedne bake imaju koke i mi stalno idemo, gledamo i hranimo te koke, čini mi se da su se i ugojile, mi ih stalno hranimo. I onda sam rekla da je to divna ideja, pošto bismo želeli više životinja u našem dvorištu, pored kuca, i ja sam odlučila da supruga zamolim da mi poruči ili napravi kokošinjac i da i ja imam kokoške", ispričala je nedavno Seka.

"U kokošinjcu se snalazim kao svaka kokoška. Ne pevam kokoškama, ali im dajem imena. Nikad srećnija nisam bila. Moja deca isto vole životinje, a ja sam odavno želela da imamo životinje. Polako, doći će i patke i ćurke i guske... Jedna kokoška se zove Cveta. Ostala imena ne mogu da otkrijem. Sama čistim, uđem i lopatam", rekla je pevačica za "Pink" i dodala da bi se vrlo lako snašla u životu na selu.

Fotografije kako Sekin mlađi sin hrani koke pogledajte u galeriji ispod:

Privatna arhiva Seka Aleksić pokazala kokošinjac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna