Marija kaže da postoje kandidati koji se izdvajaju kao favoriti, ali da ne želi pre polufinala javno da otkriva imena onih za koje smatra da imaju potencijal da postanu velike zvezde.

"Nije još uvek ok da izdvajamo nikoga posebno. Favorizovanje i reklamiranje kandidata će se dogoditi onog momenta kad se bude emitovalo polufinale, mislim da je to negde ok", rekla je pevačica za "Grand Online".

Mnogi se već godinama pitaju šta je recept za uspeh na estradi, a Marija je poznata kao neko ko uvek jasno izražava svoj stav na sve teme. Uz to, u prethodne dve sezone "Zvezda Granda" pobeđivali su kandidati kojima je Marija Šerifović bila mentor, te ona s razlogom važi za nekog ko ume da "nanjuši" zvezdu.

"To je široka tema, možemo da pričamo jako dugo na tu temu. Ništa vam ne znači ako ste dobar pevač, a nemate dobru pesmu. Takođe, ništa vam ne znači ako imate mogućnost da kupite dobru pesmu, a ne znate da pevate. Ništa vam ne znači ako to nije kosmos zapisao", iskrena je bila Marija.

Marija Šerifović o favoritima u Zvezdama Granda
ATA / Antonio Ahel 

Inače, Šerifovićeva je jednom prilikom najavila svoje povlačenje iz žirija "Zvezda Granda".

"Mislim da je vreme da ne budem više u tom žiriju, jer sam kao neki dežurni dispanzer, već pet godina sedim tamo. Mislim da je nekada dosta, ili neka pauza, nemam pojma. “Zvezde Granda” će verovatno trajati zauvek, kao bitka na Neretvi, ali vreme je da se malo odmorim od njih i publika od mene. Ljudi to znaju i Saša Popović to zna, međutim, teška srca sve to prihvata. Pravi se i gluv i lud", rekla je pevačica svojevremeno za medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna