Marija Šerifović se oglasila na Instagram profilu i ispričala da je povredu zadobila kada je sišla u publiku da se slika sa obožavaocima, a jedna žena iz publike bila je prilično gruba.

Ona je, kako je Marija ispričala, udarila pevačicu u telefonom u rame.

"Koncert je bio strava. Ja sam prvi put posle mnogo godina rešila da siđem u prve redove i pozdravim svu dečicu. I onda naletim na najneartikulisanije biće koje mi je iz prevelike ljubavi izvalilo rame na patos. Čekam šta će da se desi... Narod nije normalan, izvali mi žena rame, vidite ga", govorila je pevačica, dok je na ramenu držala led kako bi otok što pre spao.

Marija Šerifović povredila rame
Instagram/serifovic 

Marija je, inače, svojevremeno govorila da izuzetno ceni i poštuje svoje fanove, ali da nije pristalica prevelike bliskosti i fizičkog kontakta.

"Mi smo fanovima svetla tačka dana, nekima i života, neki se ugledaju na nas i izleče se kroz naše pesme. U svemu tome treba pronaći balans. Da vam kažem iskreno, mi jesmo javne ličnosti, ali nismo javni WC. Ne volim da me neko grli, ljubi, da me žvali i bali, uz dužno poštovanje mojih fanova. Tu sam da pružim ruku, pogledam, popričam, ali nema potrebe za cmakanjem. To sam ja", rekla je jednom prilikom Marija Šerifović za medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna