Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić od septembra više neće nastupati zajedno, a Marija kaže da je za njihov razlaz znala i pre nego što je ova informacija dospela u javnost.

"Ispratila sam sve, znam za to. Znam o čemu je reč, ali sam znala za to i pre nego što je postala javna vest. Devojke i menadžment su imali fantastičnu saradnju koliko već godina, a brend će ostati da postoji", rekla je Marija za "Blic", pa dodala:

"Doći će neke nove devojke. Ja mogu samo da kažem da mi je negde žao zbog toga, ali isto tako želim da poželim svu sreću i Sanji Vučić i Kseniji Knežević i Ivani Nikolić. Želim im sreću u solo karijerama i bilo kojim drugim poslovima, zadacima koje im život bude servirao".

Marija je prošle godine podržala grupu "Hurricane" tokom učešća na Evroviziji, a isto čini i ove godine za Anu Đurić Konstraktu, za koju je više puta imala reči hvale.

Marija Šerifović ima tremu pred svaki koncert
ATA / Antonio Ahel 

"Ja ću 12. maja, kad bude Konstraktino polufinale, punim srcem, skromno, u krugu porodice i prijatelja, proslaviti svoju slavu, proslaviti 15 godina od pobede na Evroviziji, kao i, sigurna sam, ulazak Srbije u finale, pošto je to, je l', najteže. E sad, šta će dalje da bude, to je stvarno stvar sudbine, kometa, planeta, ali sam sigurna da će plasman biti jako, jako dobar. Vidim da su komentari i mišljenja fanova sve bolji i bolji. I samo kotiranje na nezvaničnim kladionicama je obećavajuće. Sve to mene raduje", iskrena je bila Marija, koja je sinoć održala još jedan u nizu koncerata u Beogradu ovog proleća.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna