Nina Radulović je pre dve godine imala operaciju na kičmi, a sada je podelila svoje iskustvo o tome kako se nosila sa činjenicom da mora na operaciju.

"Borba je i neizvesnost, jer svaka operacija na kičmi nosi izvestan rizik. Kao uostalom i svaka intervencija. Ali kad ti kažu da moraš, ili ćeš celog života trpeti bol u kičmi i biti nefunkcionalan sa tada 34 godine, vi onda shvatite da je to trenutak istine u kom zaista morate da stanete ispred svog neprijatelja, u mom slučaju je to bila diskus hernija", ispričala je voditeljka u emisiji "Premijera".

Nina se zatim osvrnula i na temu majčinstva. Ona je sina Lava dobila 2011. godine, u braku sa glumcem Branislavom Lečićem.

"Ja svoje dete ne primoravam da sa mnom razgovara, ja mu se nudim, pa i kad sam najumornija. I čekam trenutak kad je on raspoložen, pa makar bilo to i u 12 sati vikendom ako nismo zaspali. U stvari, vaspitanje je jednako posvećenost, pažnja, ljubav i zainteresovanost", rekla je Nina.

Nina Radulović o operaciji
Instagram / Nina Radulović 

Podsetimo, voditeljka i glumac razveli su se 2017. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i zajedno učestvuju u odgajanju naslednika.

"Uvek se dogovaramo, dogovor kuću gradi. Leka je super što se toga tiče, mi smo zaista veliki prijatelji. Zajedno odgajamo i vaspitavamo Lava, on sa mnom živi, ali je često sa tatom. I kada se dogovorimo da bude kod oca, on često i produži taj boravak na nekoliko dana i bude mu lepo. Blizu živimo i to je na dnevnoj bazi dogovor. Stroža sam od Leke jer sam više sa sinom. Lav je dete koje dobro reaguje na krutost u vaspitanju. Zna kada je nešto da, a kada ne. Ako počnem da vrdam s nekim između mišljenjem, onda se i on zbuni, imamo problem", rekla je Nina Radulović jednom prilikom za domaće medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna