Edita Aradinović demantovala je glasine da je trudna, te objasnila da se sa scene na neko vreme povlači zbog operacije glasnih žica.

"Dragi mediji, pošto me od jutros konstantno zovete iskoristiću priliku da vam ovde svima saopštim da nisam u drugom stanju! Otkazujem svoje nastupe do daljnjeg jer idem na operaciju glasnih žica. Hvala svima koji su uz mene, koji brinu i pitaju! Slušajte nove pesme, pišite mi, a ja ću se odjaviti na neko vreme dok se ne oporavim", poručila je Edita putem društvenih mreža.

Inače, kada je pre mesec dana boravila u Crnoj Gori, pevačica je napisala da moli Boga da nađe dečka.

edita 5
Instagram / editaaradinovic 

"Pošto vidim da je moderno imati dečka, molim univerzum da poradi na tome narednih meseci. Samo ne sad, završavam album, sređujem um, telo... Tamo negde u julu", napisala je pevačica tada.

Ona je zagolicala maštu publike i kada se našla u zagrljaju jednog mladog Crnogorca kojeg je predstavila kao svog budućeg muža, ali je odmah nakon toga napisala da je u pitanju šala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna