Visoka, obavezana poslom na dugo sedenje, a nesklona sportskim aktivnostima, voditeljka Nina Radulović je bila, kako kaže, predodređena za tegobe sa kičmom. Ima ih otkad zna za sebe, pa je 2020. godinu morala da okonča operacijom diskus hernije.

Da podsetimo, lepa voditeljka je preležala i korona virus tokom leta, tako da je celu polovinu godine obeležila borba za dobro zdravlje. I samo što se oporavila od virusa, povredila se prilikom silaska niz stepenice, zbog čega joj se bolest pogoršala. Kako kaže, dva neurohirurga nisu imali dilemu da je operacija nužna. 

Na svom Instagram nalogu, ona je ljubazno i detaljno odgovorila svima koji su se interesovali za njeno zdravlje, povredu i oporavak.

- Korona je bila okidač za još veće probleme, a onda sam se nedavno i povredila. Operacija je bila neizbežna, sad sam na oporavku. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, navodno je brži i izvesniji oporavak. Izlazi se iz bolnice sutradan. Sledi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ja ću ići uskoro i u banju - objasnila je Nina odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu i dodala:

Nina Radulović - poruka
Instagram / nina_radulovic_official 

 - Ne smete da se saginjete ni uvrćete mesec dana nakon operacije. Nema dugog sedenja ni hodanja. A ja još uvek osećam strujanje tog nerva niz nogu, ali sva je prilika da živcu treba oporavak, jer je bio pritisnut godinu dana.

Nina je zatim detaljnije opisala kakve je probleme imala.

Nina Radulović
Instagram / nina_radulovic_official 

- Tegobe imam otkad znam za sebe. Visoka sam, nisam sportski tip. Moji mišići ne podržavaju moj način života. Mnogo radim, krećem se, sedim. Život koji vodim ne pogoduje problemu koji imam i koji je godinama postajao složeniji. Operaciju bih odlagala, ali sam se sada odlučila za nju, jer sam poslednjih nekoliko meseci imala velike bolove i povredu. Skliznula sam niz stepenik i očigledno dodatno povredila nerv. Tada je disk iscurio... To je moja pretpostavka.

nina radulovic diskus hernija
Instagram / nina_radulovic_official 

Izvor: Lepa&Srećna