Voditeljka Nina Radulović aktivna je Instagramu gde često komunicira sa svojim pratiocima na različite teme. Sada je želela da podeli svoje iskustvo s koronom i problemima s kičmom, koje je imala nedavno ali saveti koje je delila nisu se svima dopali.

"Savetuj ljude da idu kod doktora, a ne da piju svašta i prikrivaju simptome. Nisi lekar", glasio je jedan komentar, a voditeljka je spremno otkrila da ona zapravo potiče iz lekarske porodice, te i da uvek savetuje sve da idu na preglede.

"Moji roditelji su stomatolozi. Kao dete lekara, imam naviku da idem i na preventivne preglede ,a posebno kada imam neki problem.Dežurna sam u društvu za teranje kod lekara svih mojih prijatelja i familije, tako da ne postoje  komentari poput ovoga. Osim toga rekla sam da ću deliti lično iskustvo sa vama koje podrazumeva bolničko lečenje, kako od korone tako i od problema sa kičmom", poručila je Nina.

Voditeljki se posle korone pogoršao zdravstveni problem sa kičmom. Nakon što je danima ležala u bolnici zbog koronavirusa, svoj put ozdravljenja nastavila je kod kuće, koji je, kako  je rekla za Blic, ipak loše uticao na nju.

"Kada sam otkrila da imam problem modernog doba, kako zovu diskus-herniju, preporučeno mi je obavezno vežbanje, do kraja života. Da se ne bi ovaj problem pojavio, treba početi s vežbanjem leđnih i trbušnih mišića što ranije, u razvojnom periodu, odnosno u pubertetu. Bavljenje sportom je očigledno najvažnija terapija", rekla je Nina.

 Izvor: Lepa&Srećna