Iako su mnogi ubeđeni da je za dobar i kvalitetan brak potrebno da partneri provedu dugo vremena zajedno pre nego što se odluče na njega, Milica Milša i Žarko Jokanović su izuzetak. Oni su pre venčanja u vezi bili samo mesec i po dana, a 23 godine kasnije njihova ljubav je još jača. Glumica je svojvremeno ispričala da se njihovog upoznavanja i ne seća.

"Prvi put smo se upoznali u Budvi, ali ja se toga ne sećam. Žarko tvrdi da pamti kako sam bila obučena, a meni ostaje da mu verujem na reč", ispričala je Milica jednom prilikom uz smeh. Njihovom drugom upoznavanju kumovala je zajednička drugarica Tanja, koja im je kasnije i bila kuma na venčanju.

"Dugo sam bila ubeđena da smo njenog druga Žarka slučajno sretali gde god da odemo. Kasnije su mi priznali da mu je ona krišom telefonirala gde da dođe, a on je sedeo kod kuće u kaputu i cipelama, spreman da odmah krene", ispričala je Milica koja je pristala da se uda za Žarka pre prvog poljupca.

"Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla „da“. Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega", ispričala je Milica, prenosi Hello!.

Venčali su se u restoranu na Košutnjaku 27. avgusta 1999. godine pred 350 zvanica. Milici je venčanicu sašila drugarica, a toliko joj je u njoj bilo udobno da nije želela da se presvuče.

"Ponuda u buticima nije bila bog zna šta ili ja nisam znala gde da tražim venčanicu, pa sam odlučila da mi je sašije moja drugarica Maja. Međutim, tu se umešao Antonije, koji je u filmovima gledao kako deca idu za mladom i nose veo, pa je tražio da i njemu to omogućimo. Onda smo morali i veo da dodajemo. Iako mi je prijateljica sašila i malu belu haljinu, toliko mi je bilo udobno u venčanici da nisam ni poželela da se presvučem. Te dve haljine i danas čuvam u svom ormanu.

Žarko prihvatio Miličinog sina Antonija kao svoje dete.

"Zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi. Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca", rekla je svojevremeno Milica koja nikada nije otkrila identitet biološkog oca svog sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna