Nina Radulović je naučila tokom karijere da zaćuti pred medijima kad joj se dešavaju neke važne stvari u životu. Zato sad nije ni čudo što je javnost uzburkana vešću da se lepa voditeljka udaje a ona ne daje oštar demanti. Kako je više puta pričala, Nina voli da malo sačeka kako bi i sama bila sigurna šta oseća. Posle toga, pravu istinu objavi putem svojih kanala na društvenim mrežama gde ima na desetine hiljada pratilaca.

Sad svi čekaju da li će otkriti koga ljubi, jer je na pitanje - da li je ponovo zaljubljena i to krije od javnosti - samo stidljivo spustila glavu i odgovorila "Ostaću nema na to pitanje, procenite sami".

"Nina je napokon srećna u ljubavi. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja i već godinu dana su zajedno. Baš se vole i planiraju da se venčaju na leto. Znam samo da je on Beograđanin i da se ne bavi javnim poslom", ispričao je neimenovani izvor za Informer. "Nina ne želi da ga eksponira, pa tako na Instagramu, gde je inače veoma aktivna, nema nijednu sliku sa dečkom."

Prema ovim pričama, par je rešio da se venča ove godine, a planira se malo, intimno venčanje van Beograda, gde bi bili samo kum mladoženje i mladina kuma Anita Lazić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna