Kaća Grujić s nestrpljenjem je iščekivala današnji dan. Ona i njen izabranik Marko Gobeljić izgovorili su "da" u Hramu Svetog Save. Pevačica se brižljivo pripremala, a venčanica koju je odabrala nikoga nije ostavila ravnodušnim. Kako mediji prenose, ona je za haljinu u kojoj se pred bogom zavetovala na večnu ljubav izdvojila čak 20.000 evra.

Kaća i Gobelja tri puta išli oko ikone što simbolizuje večnost Kurir

Pevačicu i fudbalera venčao je vladika Stefan, a nakon crkvenog venčanja gosti su se uputiti ka hotelskoj sali, gde je sve besprekorno dekorisano. Za dobru zabavu će se pobrinuti orkestar Ace Sofronijevića, ali mlada očekuje da i njene zvanice iz estradnog miljea dodatno doprinesu atmosferi svojim glasom.

Pre toga, u dvorištu porodične vile Grujić na Dušanovcu organizovana je prava fešta. Mladenci su ispoštovali sve običaje, pa je Gobelja, kako piše Kurir, za mladu platio 5.000 evra. Orila se pesma "A le le le lo Gobelja se oženio", a nije izostala ni bakljada.

KUPILI MLADU PA ZAPEVALI Platili Kaću 5.000 evra Kurir

 Kaća je najavila da je za svadbu pripremila čak tri venčanice, pa nam ostaje da vidimo u kakvom izdanju će biti u restoranu.

Nemanja Nikolić Svadba Kaće Grujić i Marka Gobeljića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna