O privatnom životu Vidoja Ristovića zna se vrlo malo, uglavnom kroz medijske nastupe njegove supruge Nikoline Pišek. Njegov otac, Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof važi za najpoznatijeg srpskog antikvara. Zahvaljući poslu kojim se bavi stekao je veliko bogatstvo. Smrt sina potpuno ga je slomila, i ne može da se pomiri sa činjenicom da Vidoja više nema.

"Nemam trenutno snage da mnogo pričam. Znam da ima milion pitanja za mene. Teško dišem, doktori su oko mene i ceo dan sam proveo u krevetu. Naglo mi je pozlilo, bolje je da je uvek neko tu pored da može da uskoči ako se nešto desi", rekao je Miša i otkrio da će tek da progovori o svemu:

"Mislim da je sada najmanje bitno to šta se dešavalo u stanu za koji me pitate. Sin mi je umro, to je nešto što mi je sve vreme pred očima. Kad mi bude bolje i kad se osvestim da Vidoja više nema, progovoriću o svemu", rekao je Vidojev otac.

Kako prenosi "Republika", Miša se posle sahrane zatvorio u kuću, a u posetu mu je, pored porodice, došao još samo dobar prijatelj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna