U sredu 1. juna, u eksterijeru Lipovačke šume počelo je snimanje treće sezone čuvene humorističke TV serije, Složna braća, u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji ETM produkcije.

U naredna dva meseca, dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Markom Gverom, Radoslavom Raletom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar i drugima, nastaviće snimanje na brojnim lokacijama u Beogradu, Lipovačkoj šumi i studiju u Šimanovcima.

Za scenario je odgovoran provereni dvojac u sastavu Dr Neleta Karajlića i Srđana Jankovića, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkoviću. Direktor fotografije je Zoran Čulić, a montažer - Nenad Pirnat.

snimanje slozna braca
Promo 

Jedan od izvršnih producenata ETM produkcije, Bojan Ivković, naglasio je da u snimanje nove sezone serije ulazi sa velikim uzbuđenjem, tim pre što razigranost scenarija ovaj put donosi nove organizacione izazove, te nas tako u trećoj sezoni očekuje veći broj glumaca, statista, komplikovanije scene i veći broj eksterijera, a što se humora tiče, otvoren je jedan pravi nadrealni prostor, sa šarmantnim, dobro doziranim i nadasve univerzalnim humorom.

Glumac i izvršni producent ETM produkcije, Nenad Okanović, istakao je da za razliku od druge sezone, gde je pritisak u pogledu nastavka i snimanja novog serijala koji se nadovezuje na nešto što je imalo kultni status za vreme devedesetih, bio jako velik i predstavljao veliko breme, ovaj put, u snimanje treće sezone ulazi mnogo rasterećenije, s obzirom na činjenicu da su i publika i kritika jako dobro reagovali na prethodnu sezonu, koju smo imali prilike da gledamo u januaru ove godine. Kako naglašava Okanović ovaj put ulazimo u polje metafizike, začudnih stvari, koje će naše slavne junake držati na mukama kako da u spletu tih silnih okolnosti na ivici fantastike, konačno raspodele svoju lovu.

Emitovanje 12 epizoda treće sezone serije Složna braća očekuje se početkom sledeće godine, na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

snimanje slozna braca
Promo