"O mom životu bi mogla da se snimi odlična komedija, ali i vrhunska drama, i triler, i akcija, sve zavisi od toga kroz kakve oči bi reditelj želeo da me vidi", kaže Nataša Bekvalac čije emotivne uzlete ali i nizbrdice je pratila čitava naša javnost.

U takvom filmu ona ne vidi sebe kao glumicu, već misli da bi glavni lik mogla da odigra Milena Radulović. Da podsetimo, Nataša je pružila glumici javnu podršku nakon otvaranja slučaja seksualnog zlostavljanja, a i sama je bila žrtva nasilja. 

"Mislim da je njen slučaj ispratila svaka žena", rekla je Nataša za Kurir TV. Na komentar da je i sama Milena bila iznenađena podrškom, Nataša kaže: "Ženama je u kodu da ništa ne očekuju, da su uvek potlačene, da se iznenađuju malim stvarima."

Nju je duboko potresao film "Nečista krv" koji je nedavno pogledala. "Ćuti, trpi, evo šta je najvažnije, sve nam to teče u krvi od predaka", kaže pevačica. Evo kako ona to doživljava!

Nataša Bekvalac o Mileni Radulović u Jutarnjem programu Kurir televizije kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna