Mada se često ističe lepota Nataše Bekvalac koja može da zavrti pamet svakom muškarcu, zgodnu pevačicu kao da mnogo više vole žene.

One dobro razumeju njene pesme, njene ljubavne uspone i padove, kao i izbore za koje ne krije da su ponekad bili pogrešni ali uvek donosili nešto za nju dragoceno. O tome govori i njena čuvena pesma "Ponovo" koju je izvela na nastupu u Banjaluci, a onda je usledilo neverovatno iznenađenje.

U toku same pesme, Nale "Nacionale" je kleknula ispred jedne obožavateljke, a ona joj je poklonila prsten.

Bekvalčeva dobila prsten na nastupu Kurir

Pevačica je primila prsten i upitala je za ime, a onda otišla do mikrofona i pred svima objavila šta se desilo. "Ljudi, meni je Valentina dala prsten. Valentina, jesi li ti normalna?", upitala je Bekvalčeva uz osmeh. Valentinin odgovor je, očigledno, glasio sa nije, jer je i Nataša odmah dodala "nisam ni ja".

Podsetimo, ona  je i ranije dobijala razne poklone od obožavateljki, a posebno je ostao u sećanju i jedan portret koji je iznenadio pevačicu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna