Bivša katarska princeza Kasija Galanio umrla je u 45. godini. Policija ju je pronašla u njenoj kući u Marbelji u Španiji, a kako pišu strani mediji, nisu pronađeni tragovi nasilja. 

Kasija Galanio je bila treća supruga milijardera Abdelazisa bin Kalife el Tanija (73), ujaka sadašnjeg katarskog emira. Ona je Poljakinja koja je odrasla u Los Anđelesu, a bivšeg supruga je upoznala kada je imala 19 godina. Venčali su se 2004. godine, a braku su dobili tri ćerke. Nakon razvoda deca su prvo živela sa ocem, a kada su bliznakinje, koje danas imaju 17 godina, odlučile da žive sa majkom, otac je prekinuo svaki kontakt sa njima.

"Dve bliznakinje su htele da žive sa mnom, pa je njihov otac za kaznu prekinuo kontakt sa njima. Veoma je tužno jer su deci potrebna oba roditelja. Najmlađa ćerka ne sme da razgovara sa mnom, što me jako rastužuje jer od oca dobija mnogo materijalnih stvari, pa je to skoro kao manipulacija i ucena. Kao da mi nedostaje deo tela, tako se osećam", rekla je u nedavnom intervjuu za "Women's World" Kasija.

Treća ćerka koja ima 15 godina još uvek živi sa ocem u luksuznom stanu u Parizu, gde je on prognan nakon puča koji je predvodio njegov polubrat Hamad bin Kalifa el Tani 1995. godine.

Kasija je pre mesec dana šokirala javnost kada je optužila bivšeg supruga da je seksualno zlostavljao mlađu ćerku. On je ove optužbe negirao, ali je tužilaštvo u Parizu otvorilo istragu.

"Mislim da je, pre svega, umrla od tuge", rekla je pariskim novinama Kasijina advokatica Sabrina Boš.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna