Kejt Midlton i njen suprug stigli su u Pakistan i istog trenutka privukli pažnju svetskih medija svojim stilom — princ Vilijam odabrao je klasično odelo, dok se Kejt pojavila u dugačkoj haljini s rukavima, ispod koje je obukla pantalone identične boje i od istog materijala.

U pitanju je, kao i obično, stajling bez greške, ali mnogi su primetili da je u pitanju kopija odevne kombinacije koju smo videli na princezi Dajani 1996. godine, kada je i sama posetila Pakistan!


Glavna razlika je u tome što je Dajanina haljina imala dugmiće, a Kejtina ima ukras od tila ispod vrata, koji pak neodoljivo podseća na maramu koju je Lejdi Di tada nosila.

Kejtinu kombinaciju potpisuje modna kuća Katerina Voker, koju je osnovala istoimena dizajnerka koju je Dajana jako cenila.

PageBreak

Modni stručnjaci koji u korak prate vojvotkinju od Kembridža veruju da će Kejt tokom narednih pet dana nositi mnogo kombinacija inspirisanih tradicionalnom nošnjom ove azijske zemlje, a nije malo onih koji smatraju da ovo nije jedina kopija Dajaninog autfita.

— Mislim da ćemo na Kejt videti dosta zelene boje jer je to glavna boja na zastavi Pakistana, a verujem i da ćemo na njoj videti jasmin, nacionalni cvet ove zemlje — ističe blogerka Suzan Keli.

Vojvotkinja od Kembridža kombinovala je, inače, ovaj stil s nude salonkama i odgovarajućom clutch tašnicom.

Tviteraši, međutim, nisu oduševljeni time što Kejt, umesto da sama pokaže kreativnost ponovo bira da iskoristi provereni recept i kopira britansku kraljicu stila ledi Di.

SVA TRI DANA POSETE PAKISTANU, KEJT MIDLTON JE NOSILA FANTASTIČNE KREACIJE KOJE ODSTUPAJU OD NJENOG STILA! POGLEDAJTE U GALERIJI!

Prilagođeno sa: Glossy 

LepaiSrecna Kejt Midlton je u zvaničnoj poseti Pakistanu, sa svojim suprugom Vilijamom, a njene tri modne kombinacije su u bojama do sad neviđenim na princezi!