Aleksandra Popović, ćerka pevačice Suzane Jovanović i Saše Popovića, nedavno je počela da se sa roditeljima pojavljuje u javnosti, a veliku pažnju privukla je pre dve nedelje, na venčanju svog brata Danijela, Suzaninog sina iz prvog braka.

"Ćerka Aleksandra je ukrala tati i mami šou. Ona je jako prirodna i jednostavna devojka. Ne voli da se eksponira, ali joj je prijalo što su joj novinari toliko poklonili pažnje. Rekla sam joj 'Aleksandra, ti polako preuzimaš mamino i tatino mesto, vidim ja da mi idemo u penziju'. Ona jeste malo muzikalna. Ne mogu da kažem da ima velikog talenta za pevanje. Malo ona pevuši. Čisto sumnjam da će biti pevačica", rekla je Suzana sada za "Blic".

Kako je objasnila, ona i Saša nisu strogi, a Aleksandra je poslušno i dobro dete.

"Saša i ja nismo strogi. Nekad malo ja vičem, nekad malo tata, ali se držimo onog dobar i loš policajac, tako da nas ona na kraju ipak posluša, jer zna da je to za njeno dobro. Ali nije pravila velike nestašluke, osim što nekad nije naučila neku lekciju, a ima sutra pismeni ili neko odgovaranje za ocenu", ispričala je pevačica.

Anastasiji dečko priredio iznenađenje za rođendan
Kurir/Damir Dervišagić 

Suzana za sebe kaže da je vrlo emotivna, a da bi volela da ćerka bude "čvršća" od nje.

"Što se tiče mojih osobina, ne bih volela da vidim Aleksandru da je tako emotivna, ja na sve reagujem emotivno, brzo zaplačem, mene boli i kada vidim da životinja na ulici hramlje, a da ja ne mogu da joj pomognem, a kamoli ljudske sudbine. Volela bih da tu bude malo jača od mene, jer za ovaj život morate biti malo tvrđi orah", zaključila je Suzana Jovanović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna