Bojana Rajić široj javnosti postala je poznata nakon udaje za golmana Vladimira Stojkovića, sa kojim se venčala 2009. godine. Dve godine kasnije dobili su sina Lava, a nakon četiri godine braka, 2013, usledio je razvod koji su pratile brojne spekulacije.

Ipak, Bojana je uspela da ponovo pronađe mirnu luku, i to pored biznismena Branislava Đurđevića.

Početak njihove ljubavi pratile su glasine da je Đurđević bio porodični prijatelj Stojkovića, kao i da su on i Bojana navodno otpočeli vezu dok je ona još zvanično bila u braku sa golmanom.

Strasti su se, ipak, stišale, a Bojana i Branislav su vezu krunisali brakom.

Intimna ceremonija venčanja održana je u dnevnoj sobi Đurđevićeve porodične kuće na Bežanijskoj kosi, a prisustvovali su joj samo članovi najuže porodice i nekoliko najbližih prijatelja mladenaca.

U novembru 2015. godine Bojana i njen drugi suprug dobili su sina Vukašina.

Bojana Rajić
Instagram/bojanarajic 

Nakon što je završila manekensku karijeru, Bojana Rajić bavila se dizajniranjem odeće, a kasnije je postala urednica u jednom magazinu.

Prošle godine je, u 41. godini, odlučila da se posveti obrazovanju, pa je upisala jedan privatni fakultet i postala brucoškinja. Svaki slobodan trenutak provodi na putovanjima, posvećena je mužu i sinovima, a na javnim događajima i u medijima se već godinama ne pojavljuje.

Još fotografija Bojane Rajić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/bojanarajic Kako danas izgleda Bojana Rajić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna