Kejt Midlton i princ Vilijam nikad ne daju intervjue o svom ličnom životnom stilu, pošto je to i zabranjeno po kraljevskom protokolu. Međutim, ipak je otkriveno gde su im smeštene spavaće sobe i to su objavili skoro svi londonski mediji.

U engleskim kućama je uobičajeno da se spavaće sobe uvek nalaze na spratu, ali je kraljevski par odlučio da prekine sa ovom tradicijom. Odabrali su neobičnu sobu, u prizemlju, dok je sprat ostao namenjen za poslugu.

Čitava porodica Kembridž živi u prizemlju, a koliko je to revolucionarno znaju i oni koji su voleli seriju "Dauntonska opatija". U britanskoj vekovnoj tradiciji, na spratu boravi plemstvo, a za poslugu su rezervisane prostorije u prizemlju.

Doduše, ne treba zamišljati Kensigtonsku palatu kao običnu kuću ili dupleks. U pitanju je četvorospratno zdanje, sa liftom i teretanom, a samo za poslugu je uređeno devet soba. Građevina okružuje tri vrta, a čitavo imanje je veoma veliko. "Liči na deo nekog sela, samo što je u Londonu", piše Ingrid Sjuard, hroničarka kraljevskih vesti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna