Milica Milša je odlučila da se pozabavi svojom figurom i započela dijetu koja joj u potpunosti odgovara. Kaže da nikad nije gladna, a da je uspela da oslabi 10 kilograma za tri meseca. To je i razlog što je za žurku kojom je proslavljena 500. epizoda serije "Igra sudbine" morala da zatraži da joj se suzi haljina!

Popularna glumica je izbacila dve vrste namirnica iz ishrane - one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije. "Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama", rekla je Milica za Hit. "Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije."

Zahtevi snimanja su veliki, nekad se radi i po 12 sati dnevno. Zato Milica ne stiže da kuva, pa se nekadašnja devojka sa naslovne strane "Plejboja" prilično ugojila.

I sada je primorana da naručuje hranu, ali se trudi da to bude uvek zdrav izbor.   Za doručak je to ovsena kaša, ili jaja, ili integralne projice. Za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem.

"Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca", kaže Milica. 

Prema njenim rečima, odlučila se za ovakvu ishranu više zbog zdravlja nego zbog linije. "Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo", najavljuje glumica. 

Njih dvoje su godinama u srećnom braku, zavirite u galeriju slika i pogledajte najlepše trenutke iz njihovog života.

ATA / Antonio Ahel Srećna u braku sa Žarkom Jokanovićem.

Izvor: Lepa&Srećna