Za Kejt Midlton nema šale kad je u pitanju pojavljivanje u specijalnim prilikama! Bez obzira na to što može da diktira trendove ili možda baš zbog toga, žena princa Vilijama ne prihvata modele koji imaju previše otvoren dekolte ili upadljivo dubok šlic. Ako joj se neki baš dopadne zbog drugih elemenata, onda se takva haljina mora prepraviti.

Baš to se desilo i sa fantastičnom toaletom koju je nosila na premijeri filma  "Top Gan: Maverik", gde se pojavila u crnoj haljini sa belom trakom preko ramena.

Originalno, ova kreacija koju potpisuje Rolan Mure ima i providne mrežaste panele ubačene na leđnom delu, kao i atraktivan rajsferšlus koji naglašava liniju zadnjice.

haljina top gan.jpg
Promo / Front Row 

Kejt je odbacila ove detalje. Po njenom ukusu, uklonjeni su mrežasti delovi, a ubačen jednostavan, nevidljiv zip. Haljina je i dalje ostala spektakularna. Možda čak i više? Šta vi mislite?

kejt midlton premijera top gan
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna