Aleksandra kaže da, iako je rođenje deteta promenilo njen način života, ne smatra da se ona promenila kao osoba.

"Ne bih od toga pravila nekakav bauk, sve ide svojim prirodnim tokom, tako da je sve to u suštini lagano. Nema tu neke preterane teškoće. Naravno da postoje neke tehničke poteškoće, ali ništa to nije ne znam ni ja sad šta. Nisam se promenila, zašto bih se promenila. Život ti se malo promeni u nekom organizacionom smislu, osetiš neke stvari koje do sada nisi osetio, ali zašto bih se ja promenila", rekla je glumica za "Story".

Aleksandra se tri meseca nakon porođaja vratila na scenu, a sada je opisala i kako gleda na protekli period, od trenutka kada je postala majka pa do sada.

"To je neki specifičan tempo, pošto se ovo meni dešava prvi put u životu, onda to ne mogu da uporedim ni sa čim do sada. Vreme prolazi nekim svojim specifičnim tempom. Naravno da se mnoge žene žale, a neke se ne žale uopšte. Mi smo sve različite, svaka od nas ima svoje poslove, svoje porodice, svoje probleme, svoje tuge ili radosti, i samim tim to je svaki put neko drugačije iskustvo, pretpostavljam", rekla je glumica.

Ona je istakla da je prilično opuštena mama.

"Trudim se da budem opuštena. Ali naravno da postoje momenti brige i sličnih osećanja. Kao i svaka majka, imam gomilu rituala sa svojim detetom. To su sve normalne stvari", rekla je šarmantna umetnica, koja je otkrila i kako se njen partner, glumac Andrija Milošević, snašao u ulozi oca.

"Andrija se odlično snalazi. To smo želeli, tako da se sjajno snalazi", zaključila je Aleksandra Tomić kroz smeh. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna