Kejt Midlton i princ Vilijam kao da su na novom medenom mesecu tokom zvanične posete karipskim zemljama. Primetno je da muž i žena uživaju u zanimljivim obilascima koje im domaćini organizuju - u džungli, na lokalnim plesovima i ručkovima sa nacionalnim specijalitetima. Međutim, kao da je vrelo sunce Kariba obnovilo i žar među supružnicima.

Nikad dosad nije viđeno da njih dvoje razmenjuju toliko dodira u javnosti. Premda im kraljevskim protokolom to nije zabranjeno, poznato je da kraljica Elizabeta II ne odobrava kad bračni parovi Vindzora razmenjuju nežnosti pred drugima. Zbog toga su se i Kejt i Vilijam uvek trudili da među njima bude mala distanca. Oni čak imaju i posebne rituale kojima ograničavaju spontane pokrete te vrste - Vilijam vrlo često drži svoju ruku u ruci, umesto Kejtine, a ona obično obema šakama pridržava tašnicu. To je i trik dama sa dvora da izbegnu neželjena rukovanja sa svetinom koja ih okružuje.

Međutim, tokom posete Belizeu i Jamajci, stvari su se potpuno promenile. Prvo je Vilijam priskočio ženi u pomoć dok je silazila kamenim stepenicama u večernjoj haljini i pružio joj ruku, što su mnogi protumačili kao puki džentlmenski gest.

Međutim, bliskost je bila sve očiglednija kad su oboje zaseli za udaraljke u Kingstonu, pozdravivši se prethodno sa okupljenim obožavaocima. Ruka na leđima, dodir po ramenu... bilo je tu mnogo sitnih fizičkih znakova nežnosti, a vrhunac je i zagrljaj pred foto-objektivima, mada na zajedničkoj fotografiji s ostalima. Zavirite u galeriju slika - da li i vama izgledaju kao tek venčani?

Profimedia U poseti karipskim zemljama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna