Konstrakta kaže da sebe ne doživljava kao zvezdu, te da se i dalje navikava na činjenicu da joj drugi pružaju takav tretman.

"Pre sam živela u malom stanu, a sada se za mene rezervišu apartmani s velikim sobama i terasama", rekla je Konstrakta u emisiji "Nedeljom u dva", na HRT-u.

Umetnica je u više navrata isticala da je veoma skromna, kao i da njen život van kamera izgleda poput onog koji živi "sav običan svet".

"Sve zanima šta Konstrakta ima da kaže, ali Konstrakta je samo obična žena sa šiškama i mladežom", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

konstrakta evrovizija 6.jpg
Youtube / Eurovision Song Contest 

Evroviziju je do ove godine, kako je ispričala, pratila iz ugla prosečnog gledaoca, a ne muzičara, a učešće na najvećem muzičkom takmičenju za nju je bilo nezaboravno iskustvo.

"Nisam takav tip. Pratim kao većina onih koji sednu kada dođe finale, sedneš i odgledaš, kladiš se ko će proći...Ta vrsta zabave. Do ove godine nisam znala ni kakva su pravila, ni koji je sistem glasanja. Evo, sad sam se upoznala s tim", priznala je Konstrakta, koja je u Torinu sa pesmom "In corpore sano" osvojila visoko 5. mesto.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna