Kantautor Đorđe Balašević, koji je preminuo 19. februara, bio je jako vezan za svoje troje dece, ćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu. Za njih je bio spreman da učini sve, a to je i dokazao kada je ćerki Jeleni za ljubav uradio tetovažu nakon što je doživela tešku saobraćajnu nesreću.

“Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživela tešku saobraćajnu nesreću, vodila se velika bitka za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Bila je kvadriplegična i nije mogla da pomera ništa osim vrata više od mesec dana, ni mali prst na ruci ili nozi… I mi smo tako sedeli pored nje i ona je rekla: ‘Hajde da se kladimo… Kad ja izađem iz bolnice moraš da uradiš nešto što inače nikad ne bi uradio'”, pričao je Đorđe.

“Pristao sam i ona je onda rekla: ‘Moraš da se obriješ do glave i da se tetoviraš’. To je znala da nikada ne bih uradio, pirsinga se nije setila na sreću, jer bih sad pevao sa nekom brnjicom verovatno. Brijanje glave nije bio nikakav problem jer se priroda već pobrinula za pola. Za tetovažu sam otišao kod jednog mog drugara koga sam znao iz gimnazijskih dana, on ima svoj salon za tetovažu sa svim onim zastavama Juga, Konfederacije, sav je u nekom fazonu stripa", ispričao je muzičar svojevremeno.

Đoletov prerani odlazak nije obeshrabrio njegove naslednike, sin Aleksa je istakao da je otac još uvek sa njima, a ćerka Jelena, koja se od očeve smrti nije oglašavala na društvenim mrežama, sada je jednom objavom sve zaintrigirala. Ona je uz poznati tamburaški orkestar iz Novog Sada „Gospon Tamburaši“, koji je često pratio Đorđa Balaševića na koncertima pozirala, i čini se da je spremno neko iznenađenje. Bebu su prijatelji obasuli komentarima podrške.

 “Tatina ćerka, nema promašaja!“, “Neko to odgore vidi sve“, “Dok je nama nas“, “Bar nešto da nas malo uteši“, tek su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod fotografije.

 Izvor: Lepa&Srećna