Ćerka nedavno preminulog kantautora Đorđa Balaševića, koja, već neko vreme se nije oglašavala na društvenim mrežama, a otkako je njen otac preminuo, 19. februara, nije želela ovakvu vrstu medijske pažnje. Ipak, sada je objavila da je doživela neprijatnost. Nepoznata lica hakovala su njen profil na društvenoj mreži "Fejsbuk", a ona se nakon toga oglasila, vidno uznemirena

Pretpostavljam da raznorazne dangube kriziraju što nemaju danima neku ekskluzivnu vest vezano za nas. Objavu, komentar, sliku, izjavu... Skandalozno, saznajemo, nećeteverovati i slično... Pa su odlučili da mi hakuju profil (što sam stvarno naivno verovala da mi se neće nikad desiti)... U moje ime napisali su na Fejsbuk storiju (koji u životu nisam napravila): Vi ste idioti. Ne znam na koga su mislili da ja mislim, ali ja bih znala da im kažem: Vi jeste idioti. Svi vi kojima padne na pamet da ovako nešto uradite. Jer vam se može. Jer vas ni ne zanima puno kako je bilo kome osim vama. Jer vas idiotske stvari zabavljaju i na njih trošite vreme. Hvala na šlagvortu“, napisala je Jelena.

Inače, Đorđe Balašević je bio jako vezan za svoju decu, a zbog Jelene je uradio tetovažu miša Amosa na levom ramenu, kako bi joj ispunio želju nakon što je doživela tešku saobraćajnu nezgodu.

“Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživela tešku saobraćajnu nesreću, vodila se velika bitka za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Bila je kvadriplegična i nije mogla da pomera ništa osim vrata više od mesec dana, ni mali prst na ruci ili nozi… I mi smo tako sedeli pored nje i ona je rekla: ‘Hajde da se kladimo… Kad ja izađem iz bolnice moraš da uradiš nešto što inače nikad ne bi uradio'”, pričao je Đorđe jednom prilikom za hrvatski list "Vijesnik" i dodao:

“Pristao sam i ona je onda rekla: ‘Moraš da se obriješ do glave i da se tetoviraš’. Tu su bili kukasti krstovi, zmije, zmajevi. Zamolio sam ga da napravi sliku za mene. Prvi je u konkurenciji bio mali miš Amos. To je miš koji živi u šeširu Bendžamina Frenklina. Ben je šeprtlja, a miš je taj koji mu govori kako šta da napravi.

“Zapravo, miš je izmislio bifokalne naočare i gromobran, a ne Ben! Tako taj miš ima veze s mojom porodičnom pričom. Taj miš ima u mojoj porodici posebnu važnost. Svi su oni moji mali Amosi, koji mi šapnu neke reči, a onda ja napravim od tih reči pesme i osmislim priče koje kasnije pričam na koncertima”, zaključio je tada Đole.

Izvor: Lepa&Srećna