Brojne polemike su se vodile na internetu nakon što je proslavljeni kantautor Đorđe Balašević preminuo, a njegova porodica insistirala da se na hiljade klipova ukloni sa društvenih mreža, jer je, kako se pisalo, njegova supruga zahtevala da prestane "komercijalno iskorišćavanje" preminulog umetnika. Mnogima je zasmetalo i to što je Olja svom prezimenu na omotu knjige dodala devojačko Savić

Iako retko govori u medijima, Đoletova ćerka Jovana Balašević odlučila je da zaštiti majku i strane na put gnevnim fanovima. Brojni obožavatelji zamerili su Olji to što je ona stavila zabranu na iskorišćavanje dela, pa je Jovana objavila deo intervjua koji je Đole dao još pre četiri godine.
- Jer, da jesam, pa makar samo na minut, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne naloge otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam pre nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kom će uskoro postojati samo ‘Oficijelni Balašević’, tako da više ništa neće moći da se ‘okači’ bez dozvole moje porodice, isto kao što niko neće moći ni da se okači o nas - rekao je za "Novu Dalmaciju" 2017. godine Đole.

Pročitajte još i oproštajno pismo Đorđa Balašević, kao da je sve predosetio. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna