"Zlatni kavez" je metafora koja možda najbolje opisuje život princeze Šarlin. Iako je udata za vladara zemlje koja sinonim za raskoš, glamur i skupe jahte, ona je, sudeći po onome što se dešavalo proteklih meseci, duboko nesrećna.

Iako su njegovi najbliži odahnuli kada je princ Albert II od Monaka odlučio da se oženi u 52. godini, najpre zbog burne prošlosti, koja mu je donela dvoje vanbračne dece, čini se da brak nije doneo mir. Odnos sa Šarlin je već dugo "na staklenim nogama" i dok svi žale najtužniju princezu na svetu jedna žena likuje zbog njene nesreće.

Jedna od žena s kojom je princ imao burnu ljubavnu vezu i koja mu je 2003. godine rodila sina, Nikol Kosta, nema lepe reči za zakonitu suprugu svoj bivšeg ljubavnika. Šta više, smatra da je ono kroz šta prolazi sama zaslužila.

Naime, bivšu stjuardesu pitali su da prokomentariše to što se supruga princa Alberta nalazi u psihijatrijskoj ustanovi u Švajcarskoj iz koje se nedavno oglasila prvi put, ali ona nije pokazala ni malo empatije.

"Nije me briga šta je s njom. Sve što joj se dogodilo je karma", hladnokrvno je odgovorila Nikol Kosta. Oni koji su upućenu u ovu kraljevsku sagu tvrde da nekadašnja ljubavnica princa Alberta Šarlin ne može da oprosti to što je loše tretirala njenog sina Aleksandrea.

"Doživela sam od nje stvari koje su me uznemirile i šokirale. Kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za poslugu. Kao majka, ne mogu to da shvatim", rekla je u septembru i istakla da je Šarlin narušila njen odnos sa Albertom.

Kako je izgledalo venčanje princeza Šarlin i princa Alberta 2011. godine kom je prisustvovalo svih 7.810 punoletnih stanovnika Monaka pogledajte u fotogaleriji:

Profimedia Venčanje princa Alberta i princeze Šarlin 2011. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna